Bursa Anaokulu

Vizyon: Milli manevi değerlere bağlı, çok yönlü düşünebilen, düşündüklerini açıkça ifade edebilen,kendine güvenen, çevresine duyarlı, kendisini ve başkalarını seven aynı zamanda saygı duyan, yeniliklere açık, değişen, gelişen, paylaşmayı bilen bireyler yetiştirmek..

Misyon: Güçlü kurumsal kimliğe sahip, eğitim alanındaki yenilikleri yakından takip eden, öğrenci, veli ve çalışan memnuniyetini en üst düzeye çıkaran bir Okul Öncesi Eğitim kurumu olmak..

Başarılar:

Saatler: SABAH: 08.00´ - 13.00´ ÖĞLEN: 13.00´ - 18.00´
Isınma: Dogalgaz / Merkezi Sistem
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okul Servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler: ÇOCUK KULÜBÜ KAPSAMINDA JİMNASTİK DERSİ UYGULANMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: ÇOCUK KULÜBÜ KAPSAMINDA SATRANÇ,AKIL VE ZEKA OYUNLARI,ROBOTİK KODLAMA DERSLERİ UYGULANMAKTADIR.
Proje Çalışmaları: 1-"SU DAMLALARININ PEŞİNDE" PROJESİ 2-"BESLENME DOSTU OKUL" PROJESİ 3-"KAPSAYICI EĞİTİM" PROJESİ
Kontenjan Bilgileri: 150-160 Öğrenci

Telefon - 0224 273 00 34

Belgegeçer -

WEB - https://bursaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hoca Hasan Mah. Fahri Korutürk Cd. No 129 Osmangazi/BURSA

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Hoca Hasan Mah. Fahri Korutürk Cad. No:129 (Çarşamba-Yeni Valilik Binası İçi) OSMANGAZİ

Adres - Hoca Hasan Mah. Fahri Korutürk Cd. No 129 Osmangazi/BURSA

Ulaşım Kolay ve ulaşılabilir. (Osmangazi Metro Durağına 2´dakika mesafededir.) Çarşamba Bursa Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bahçesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il ve Osmangazi ilçe merkezinde yer almaktadır.